Σχετικά με το Foodbites

Σχετικά με το Foodbites
PDFΕκτύπωσηE-mail

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mailΚαλώς ήλθατε στη νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα που συγκεντρώνει πληροφορίες σχετικές με τα τρόφιμα για τους επαγγελματίες και τους....εραστές των τροφίμων!

Το foodbites είναι μια εύχρηστη ψηφιακή και αξιόπιστη ηλεκτρονική πλατφόρμα με συνεχώς ανανεούμενη πληροφόρηση σχετικά με τα τρόφιμα. Σας προσφέρει ένα ταξίδι από την παραγωγή και τυποποίηση των τροφίμων μέχρι και την ανακύκλωση τους.

Καλύπτονται θέματα καινοτομίας, επιστήμης & τεχνολογίας, διατροφής, συσκευασίας, νομοθεσίας και ασφάλειας τροφίμων τα οποία παρουσιάζονται με αποτελεσματικό τρόπο ώστε να διατηρείται ένα επαρκές επίπεδο γνώσης και πληροφόρησης για ότι συμβαίνει στο χώρο των τροφίμων. Βασική γνώση και αρχές παραγωγής τροφίμων παρουσιάζονται επίσης ώστε να βοηθήσουν στη σφαιρική κατανόηση των τροφίμων και να αποτελέσουν σημείο γρήγορης αναφοράς.
Αποτελεί στόχο μας να ενημερώνουμε με πλήρη και αποτελεσματικό τρόπο σχετικά με τις καινοτομίες και εξελίξεις σε όλες τις περιοχές του χώρου των τροφίμων μέχρι και την ανακύκλωσή τους αποφεύγοντας τη χρονοβόρο και αναποτελεσματική διερεύνηση σε πληθώρα διαφόρων ιστότοπων. Η πληροφορία συλλέγεται και αξιολογείται από εξειδικευμένους και διακεκριμένους φανατικούς του χώρου των τροφίμων και παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε ο αναγνώστης να απολαμβάνει την ουσία αλλά παράλληλα να έχει και τη δυνατότητα να εμβαθύνει εφόσον το επιθυμεί, μέσω των επιλεγμένων πηγών που επίσης παρατίθενται.   

Το όραμά μας είναι το foodbites να αποτελέσει το κέντρο της ηλεκτρονικής γνώσης & ενημέρωσης για τους επιστήμονες, τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές. Η προσέγγιση μας στηρίζεται στην αντικειμενική, επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση που χρειάζεται να έχει ο σύγχρονος άνθρωπος στα θέματα τροφίμων ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει με γνώση τα ζητήματα που τον απασχολούν και προκύπτουν.

Ελπίζουμε να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες μας για τη σωστή επικοινωνία στα θέματα των τροφίμων!

Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε στο site

Δείτε την ομάδα μας

 

Για περισσότερες πληροφορίες και σχόλια μπορείτε να επικοινωνείτε με:
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Share

follow  facebook1 twitter1 rss1

 

 

 

 open graph 250

 
foodwastetrofos5 

 
 
oinografies new
Διαφήμιση 
hotbites
monography
afieroma
 
exploresite
bletsas

newsletter
faq
answers

Διαφήμιση

Εγγραφή στα Newsletters του Foodbites

Εγγραφτείτε στα newsletters του Foodbites και λάβετε όλες τις εξελίξεις στο χώρο της διατροφής εύκολα και γρήγορα, στο inbox σας!

Επιλέξτε το Newsletter που σας ενδιαφέρει
Foodbites Magazine
Νέα της αγοράς των τροφίμων και διατροφικές τάσεις . Εξελίξεις, νέα προϊόντα και ιστορίες τροφίμων
Foodbites Science Briefs
Εξελίξεις και καινοτομία στο χώρο της επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων και διατροφής. Ασφάλεια & ποιότητα τροφίμων. Νομοθεσία τροφίμων.