Καλώς ήλθατε στο foodbites!
PDFΕκτύπωσηE-mail

Προσοχή: ανοίγει σε νέο παράθυρο. PDFΕκτύπωσηE-mail

Η πληροφορία συλλέγεται και αξιολογείται από εξειδικευμένους και διακεκριμένους επιστήμονες & φανατικούς του χώρου των τροφίμων και παρουσιάζεται με τέτοιο τρόπο ώστε ο αναγνώστης να απολαμβάνει την ουσία αλλά παράλληλα να έχει και τη δυνατότητα να εμβαθύνει εφόσον το επιθυμεί, μέσω των επιλεγμένων πηγών που επίσης παρατείθενται.

 

Θέματα καινοτομίας, εξέλιξης της νομοθεσίας, ασφάλεια τροφίμων, υγεία και διατροφή καθώς επίσης και βασική γνώση στην Επιστήμη και Τεχνολογία Τροφίμων σας παρουσιάζεται αποτελεσματικά για να σας κρατά συνεχώς ενήμερους για ότι συμβαίνει στο χώρο των τροφίμων.

Το όραμά μας είναι το foodbites να αποτελέσει το κέντρο της ηλεκτρονικής γνώσης & ενημέρωσης e-knowledge για τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές.

Το κέντρο γνώσης Food Lovers αποτελεί άλλη μια καινοτομία που το foodbites φέρνει στο διαδίκτυο. Αυτό επίσης αναπτύσεται κάτω από την ίδια ήλεκτρονική διεύθυνση του Foodbites και είναι ειδικά σχεδισμένο τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για τους καταναλωτές που μιλούν, αγαπούν και εν γένει απολαμβάνουν το τρόφιμο και θέλουν να «γνωρίζουν» πριν επιλέξουν. Αυτό το κέντρο καλύπτει βασικές γνώσεις σχετικά με τις επιστημονικές αρχές που διέπουν τα τρόφιμα και αναπτύσει χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες σχετικές με τον χειρισμό και την προετοιμασία τους τόσο στο σπίτι όσο και όταν κανείς ταξιδεύει ή όταν επιλέγει τρόφιμα. Δίνει επίσης πληροφορίες σχετικές με τη σωστή διατροφή και το ρόλο των διαφόρων συστατικών των τροφίμων στην υγεία. Τέλος ενημερώνει σε θέματα γαστρονομίας σχετικά με το τρόφιμο αλλά και με το κρασί από επιλεγμένες περιοχές και παρουσιάζει επιλεκτικά τις κουζίνες του κόσμου δίνοντας ιδέες και γνώσεις για τις ιδιαιτερότητες των. Βοηθά έτσι την επιλογή του ταξιδευτή που θέλει να θεωρεί το φαγητό και τη διατροφή ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής και της δραστηριότητάς του.

Η ομάδα του Foodbites: είναι μια ανεξάρτητη ομάδα ενεργών επαγγελματιών και ειδικών του χώρου των Τροφίμων και της διατροφής που επιπλέον της επαγγελματικής τους δραστηριότητας οραματίζονται τη σωστή διάδοση της επιστήμης των τροφίμων μέσω της διευκόλυνσης της σωστής επικοινωνίας. Η ομάδα πιστεύει οτι το τρόφιμο αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ανθρώπινης ύπαρξης έτσι ο καθένας έχει δικαίωμα και υποχρέωση να κατέχει τουλάχιστον τα βασικά περί των τροφίμων έτσι ώστε να κατευθύνει τις επιλογές του με τον σωστό τρόπο. Σε αυτή την απαίτηση η ομάδα του foodbites πρωταγωνιστεί με τον τρόπο οργάνωσης της ιστοσελίδας της και την επιλογή της πληροφορίας που περιλαμβάνει. Στην ομάδα του foodbites συνεισφέρουν την επιστημονική τους γνώση και εμπειρία διακεκριμένοι επιστήμονες από τους χώρους της Επιστήμης των Τροφίμων, της Διατροφής και της Υγείας καθώς και εκλεκτοί διάσημοι επαγγελματίες που ασχολούνται δημιουργικά με αυτό που καθημερινά απολαμβάνουμε.

Η ομάδα μας συνεχώς εμπλουτίζεται και φέρνει την καινοτομία και τη δημιουργικότητα κοντά σε αυτούς που μας ακολουθούν. Η κεντρική ομάδα έχει αναλάβει το ρόλο να διατηρήσει την πληροφορία σε υψηλό επίπεδο και να δώσει την κατεύθυνση του περιεχομένου. Τα βασικά μέλη μπορείτε να τα γνωρίσετε πατώντας εδώ

Share

follow  facebook1 twitter1 rss1

 

 

 

 open graph 250

 
foodwastetrofos5 

 
 
oinografies new
Διαφήμιση 
hotbites
monography
afieroma
 
exploresite
bletsas

newsletter
faq
answers

Διαφήμιση

Εγγραφή στα Newsletters του Foodbites

Εγγραφτείτε στα newsletters του Foodbites και λάβετε όλες τις εξελίξεις στο χώρο της διατροφής εύκολα και γρήγορα, στο inbox σας!

Επιλέξτε το Newsletter που σας ενδιαφέρει
Foodbites Magazine
Νέα της αγοράς των τροφίμων και διατροφικές τάσεις . Εξελίξεις, νέα προϊόντα και ιστορίες τροφίμων
Foodbites Science Briefs
Εξελίξεις και καινοτομία στο χώρο της επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων και διατροφής. Ασφάλεια & ποιότητα τροφίμων. Νομοθεσία τροφίμων.