Διατροφή Ηλικία & Διατροφή Τρίτη ηλικία

Άτομα Τρίτης Ηλικίας : 9 Σημαντικά Θρεπτικά Συστατικά

Συντάχθηκε απο τον/την Foodbites

Άτομα Τρίτης Ηλικίας : 9  Σημαντικά Θρεπτικά Συστατικά
Μεγαλώνοντας, είναι αρκετά δύσκολο να ακολουθούμε ένα σωστό διαιτολόγιο.Oρισμένα θρεπτικά συστατικά είναι πολύ σημαντικά και είναι καλό να τα έχουμε υπόψη μας.

 
Ανάπτυξη τροφίμων για τον γηράσκοντα πληθυσμό Ανάπτυξη τροφίμων για τον γηράσκοντα πληθυσμό

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Νέτα

Οι ανάγκες των καταναλωτών αλλάζουν καθώς οι άνθρωποι ζουν περισσότερο και αναζητούν τρόφιμα και ποτά για να βελτιώσουν την υγεία τους.

 
Συχνές οι διατροφικές διαταραχές και στις ηλικιωμένες γυναίκες Συχνές οι διατροφικές διαταραχές και στις ηλικιωμένες γυναίκες

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Νέτα

Οι διατροφικές διαταραχές είναι σύνηθες πρόβλημα ακόμα και μεταξύ των γυναικών μεγαλύτερης ηλικίας, σύμφωνα με την πρώτη στο είδος της μελέτη, η οποία επιπλέον έδειξε  ότι το βάρος και το σχήμα του σώματος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ζωή, όπως δήλωσε το 62% των ερωτηθέντων.

   
Το κόκκινο κρασί και τα φρούτα βοηθούν στην πρόληψη των πτώσεων Το κόκκινο κρασί και τα φρούτα βοηθούν στην πρόληψη των πτώσεων

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Νέτα

Η ρεσβερατρόλη, που βρίσκεται στο κόκκινο κρασί, μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της κινητικότητας και στην πρόληψη των απειλητικών για τη ζωή πτώσεων στους ηλικιωμένους, αναφέρουν Αμερικανοί ερευνητές.

 
Αρκούν δύο χρόνια μεσογειακής διατροφής για γερά οστά στην τρίτη ηλικία Αρκούν δύο χρόνια μεσογειακής διατροφής για γερά οστά στην τρίτη ηλικία

Συντάχθηκε απο τον/την Σοφία Νέτα

Στα γνωστά οφέλη της μεσογειακής διατροφής έρχεται να προστεθεί και η προστασία των οστών, καθώς νέα έρευνα καταδεικνύει ότι η πλούσια σε ελαιόλαδο μεσογειακή διατροφή θα μπορούσε να συμβάλει στην προστασία των οστών κατά την τρίτη ηλικία.

   
Μελέτη Dubbo Μελέτη Dubbo

Συντάχθηκε απο τον/την Foodbites

        Η Αυστραλία είναι μια κοινωνία  «που γερνάει».  Η μελέτη Dubbo είναι μια διαχρονική μελέτη κοινοτήτων  ηλικιωμένων πολιτών που γεννήθηκαν πριν από το 1930 και  ζουν στην περιοχή Ντάμπο της κέντρο -  δυτικής Νέας Νότιας Ουαλίας. Διερευνά τα πρότυπα και προγνωστικούς παράγοντες σχετικά με την θνησιμότητας, την νοσηλεία και την ανάγκη για φροντίδα...

   

follow  facebook1 twitter1 rss1

 

 

 

 open graph 250

 
foodwastetrofos5 

 
 
oinografies new
Διαφήμιση 
hotbites
monography
afieroma
 
exploresite
bletsas

newsletter
faq
answers

Διαφήμιση

Εγγραφή στα Newsletters του Foodbites

Εγγραφτείτε στα newsletters του Foodbites και λάβετε όλες τις εξελίξεις στο χώρο της διατροφής εύκολα και γρήγορα, στο inbox σας!

Επιλέξτε το Newsletter που σας ενδιαφέρει
Foodbites Magazine
Νέα της αγοράς των τροφίμων και διατροφικές τάσεις . Εξελίξεις, νέα προϊόντα και ιστορίες τροφίμων
Foodbites Science Briefs
Εξελίξεις και καινοτομία στο χώρο της επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων και διατροφής. Ασφάλεια & ποιότητα τροφίμων. Νομοθεσία τροφίμων.