Γνωρίστε τα Τρόφιμα Τρόφιμα Νερό, ποτά, ροφήματα

Σαλέπι

Συντάχθηκε απο τον/την Foodbites

Σαλέπι
To σαλέπι αναφέρεται τόσο στο αλεύρι που λαμβάνεται από τους ξηρούς κονδύλους πολλών ειδών της οικογένειας των ορχεοειδών, όσο και στο σιρόπι που παρασκευάζεται από την κονιοποίηση αυτών των κονδύλων.   

 
Τσάι και Φλαβονοειδή Τσάι και Φλαβονοειδή

Συντάχθηκε απο τον/την Foodbites

Οι βασικές διατροφικές πηγές φλαβονοειδών στις δυτικές χώρες είναι το τσάι, τα κρεμμύδια, το κόκκινο κρασί, η σοκολάτα και τα φρούτα.

 
Φυσικά μεταλλικά νερά Φυσικά μεταλλικά νερά

Συντάχθηκε απο τον/την Foodbites

  Γράφει ο Αντώνης Καμπάνης* Το φυσικό μεταλλικό νερό δημιουργείται από το νερό της βροχής ( ο κύκλος του νερού είναι γνωστός  σε όλους μας) αλλά με μια μακριά και σύνθετη διαδικασία.Το νερό διαπερνά το έδαφος στάζει λίγο-λίγο μέσα από διάφορες διαμορφώσεις βράχων και τελικά συλλέγεται σε έναν βαθύ υδροφόρο ορίζοντα .

   
Αλκοόλ : Η μέτρια κατανάλωση προάγει την υγεία των οστών Αλκοόλ : Η μέτρια κατανάλωση προάγει την υγεία των οστών

Συντάχθηκε απο τον/την Foodbites

Η κατανάλωση μέτριων ποσοτήτων αλκοόλ παράλληλα με έναν υγιεινό τρόπο ζωής μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο για ανάπτυξη οστεοπόρωσης σε μετεμμηνοπαυσιακές γυναίκες, ισχυρίζονται Αμερικανοί ερευνητές.

 
Το τσάι είναι καλή πηγή ενυδάτωσης Το τσάι είναι καλή πηγή ενυδάτωσης

Συντάχθηκε απο τον/την Foodbites

    Το τσάι, αλλά και ο καφές, ενυδατώνουν τον οργανισμό τόσο καλά όσο και το εμφιαλωμένο νερό, κατέδειξε μια μελέτη αυστραλών ερευνητών.

   
Τσάι & Υγεία Τσάι & Υγεία

Συντάχθηκε απο τον/την Foodbites

Το τσάι καταναλώνεται εδώ και χιλιάδες χρόνια και η γενική αντίληψη ήταν ότι προέρχεται από φυτό με φαρμακευτικές ιδιότητες. Η κατανάλωση  του ροφήματος του τσαγιού είναι δημοφιλής τόσο για την απόλαυση που προσφέρει, όσο και για τα οφέλη του στην υγεία. Το τσάι παραμένει το ρόφημα με τη μεγαλύτερη κατανάλωση σε παγκόσμιο επίπεδο - μετά το νερό. Μαύρο, πράσινο, λευκό ή oolong, το τσάι προέρχεται...
   

follow  facebook1 twitter1 rss1

 

 

 

 open graph 250

 
foodwastetrofos5 

 
 
oinografies new
Διαφήμιση 
hotbites
monography
afieroma
 
exploresite
bletsas

newsletter
faq
answers

Διαφήμιση

Εγγραφή στα Newsletters του Foodbites

Εγγραφτείτε στα newsletters του Foodbites και λάβετε όλες τις εξελίξεις στο χώρο της διατροφής εύκολα και γρήγορα, στο inbox σας!

Επιλέξτε το Newsletter που σας ενδιαφέρει
Foodbites Magazine
Νέα της αγοράς των τροφίμων και διατροφικές τάσεις . Εξελίξεις, νέα προϊόντα και ιστορίες τροφίμων
Foodbites Science Briefs
Εξελίξεις και καινοτομία στο χώρο της επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων και διατροφής. Ασφάλεια & ποιότητα τροφίμων. Νομοθεσία τροφίμων.