Βρείτε... Εταιρίες Τροφίμων

Agrifarm Premium Products

agrifarm

Η AgriFarm αποτελεί μια νέα συνεργατική μορφή παραγωγής και διακίνησης γεωργικών προϊόντων που καλλιεργούνται αποκλειστικά τόσο σε ιδιόκτητα αγροκτήματα στη Στερεά Ελλάδα όσο και σε επιλεγμένες γεωργικές εκτάσεις στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Η παραγωγή των προϊόντων στηρίζεται στην έξυπνη γεωργική διαχείριση, η οποία ακολουθεί τις σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας χωρίς την εκτεταμένη χρήση λιπασμάτων και ισχυρών φυτοφαρμάκων.
Με το μεράκι του έλληνα παραγωγού και σύμμαχο την πλούσια ελληνική φύση, η AgriFarm μπορεί να δημιουργεί απόλυτα ασφαλή προϊόντα ανώτερης ποιότητας με τα αρώματα και τη γεύση που ξυπνούν αναμνήσεις.
Ισχυρό όραμα και αποστολή της AgriFarm είναι να παράγει αυθεντικά ελληνικά μεσογειακά προϊόντα, που καλλιεργούνται με απολύτως φυσικό τρόπο και σεβασμό πάντα στα δώρα της φύσης.

ΕΔΡΑ

Σιτάκης 28, 11 142, Αθήνα, Ελλάδα
Τηλέφωνο: (+30) 210 2934 038

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ / ΑΠΟΘΗΚΗ
Ανθήλη Λαμίας, 35 100, Λαμία, Ελλάδα
Email: info@agrifarm.gr

website: www.agrifarm.gr 

Danone Hellas

 danone

Η Danone είναι πολυεθνική εταιρεία που εστιάζεται στους τομείς των γαλακτοκομικών προϊόντων, εμφιαλωμένου νερού, βρεφικής και κλινικής διατροφής. Χαρακτηριστικά brand names στο χώρο των τροφίμων και του νερού είναι τα Activia και Evian


Danone Hellas
Αμαλιάδος 4 & Καλαβρύτων,
17ο χλμ. ΕΟ Αθηνών-Λαμίας Νέα Κηφισιά Αθήνα 145 64 Ελλάδα

Τηλ. 800-10-03030

website: www.activia.gr

Gaea - Γαία

gaea

Εμπνευσμένη από το όνομα της μητέρας Γης η Γαία ιδρύθηκε το 1995. Η εταιρεία προσφέρει μερικά από τα καλύτερα προιόντα της ελληνικής  κουζίνας: ελαιόλαδο, ελιές, σάλτσες βασισμένες σε παραδοσιακές συνταγές

ΓΑΙΑ

Συγγρού 171, 17121 Αθήνα

Τηλ: 210 9330595
Fax: 210 9330576
e-mail: info@gaea.gr

website: www.gaea.gr

Unilever Hellas ΑΕ

unilever

H Unilever Hellas ΑΕ είναι εταιρία παραγωγής τροφίμων, προιόντων σπιτιού και προσωπικής φροντίδας. Στο χαρτοφυλάκιό της ανήκουν 400 μάρκες που καλύπτουν 14 κατηγορίες προιόντων. Μερικά από τα brand names της Unilever στο χώρο των τροφίμων είναι Αλτις, Pummaro, Becel, Βιτάμ, Flora, Knorr, Hellmann's, Algida, Lipton

 

Unilever Hellas AE

Χειμάρας 8, 15125 Μαρούσι

Γραμμή καταναλωτών: 800-11-99099

Διανομή Κύπρου: A&S Stephanides Ltd, 1514, Λευκωσία, τηλ: 2249-7777

website: www.unilever.gr

 

Μελιτίνη ΜΕΠΕ

melitini

Η εταιρεία ΜΕΛΙΤΙΝΗ Μ.Ε.Π.Ε. είναι Πρότυπη Μονάδα Παραγωγής, Τυποποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων Υψηλής Ποιότητας στον ιστορικό δήμο Μελιτίνης και σήμερα δήμο Ανατολικής Μάνης.Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ελαιολάδου που διαθέτουμε είναι ότι προέρχεται από ελαιώνες υπερ αιωνόβιους σε υψόμετρο μεταξύ των 120 και 460 μέτρων και η οξύτητά  του είναι μεταξύ 0,17 και 0,28, αυτό οφείλεται στην ομοιομορφία του εδάφους, στον παραδοσιακό τρόπο συγκομιδής και ελαιοεξαγωγής ψυχρής έκθλιψης στους 19 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Τυποποιούμε το ελαιόλαδο αφιλτράριστο, ως πραγματικό χυμό ελιάς αφού πρώτα ξεκουραστεί για 80 ημέρες περίπου σε inox δεξαμενές που βρίσκονται σε στεγασμένο χώρο.

website: www.melitini.com

 

follow  facebook1 twitter1 rss1

 

 

 

 open graph 250

 
foodwastetrofos5 

 
 
oinografies new
Διαφήμιση 
hotbites
monography
afieroma
 
exploresite
bletsas

newsletter
faq
answers

Διαφήμιση

Εγγραφή στα Newsletters του Foodbites

Εγγραφτείτε στα newsletters του Foodbites και λάβετε όλες τις εξελίξεις στο χώρο της διατροφής εύκολα και γρήγορα, στο inbox σας!

Επιλέξτε το Newsletter που σας ενδιαφέρει
Foodbites Magazine
Νέα της αγοράς των τροφίμων και διατροφικές τάσεις . Εξελίξεις, νέα προϊόντα και ιστορίες τροφίμων
Foodbites Science Briefs
Εξελίξεις και καινοτομία στο χώρο της επιστήμης & τεχνολογίας τροφίμων και διατροφής. Ασφάλεια & ποιότητα τροφίμων. Νομοθεσία τροφίμων.