Όροι Χρήσης

 

Όροι χρήσης

Ο παρόν δικτυακός τόπος λειτουργεί από την FoodBites. Η χρήση του , οι υπηρεσίες και το περιεχόμενο του υπόκεινται στους παρακάτω όρους χρήσης. Αν θεωρείτε τους όρους αυτούς μη αποδεκτούς, παρακαλείστε να μην κάνετε χρήση της ιστοσελίδας.

Επικοινωνία με την FoodBites

Μπορεί να επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@foodbites.eu . Για να σας απαντήσουμε ζητούμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και ονοματεπώνυμο.

Χρήση Υλικού

Εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων, συνεργατών και φορέων), τα κείμενα και οι παρεχόμενες υπηρεσίες που δημοσιεύονται στον ιστότοπο foodbites.eu αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της FoodBites . Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το foodbites.eu, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας. Τα λοιπά προϊόντα ή υπηρεσίες που αναφέρονται στις ηλεκτρονικές σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου και φέρουν τα σήματα των αντίστοιχων οργανισμών, εταιρειών, συνεργατών φορέων, ενώσεων ή εκδόσεων, αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και συνεπώς οι φορείς αυτοί φέρουν τη σχετική ευθύνη. Ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι δεν του παρέχεται το δικαίωμα να αναπαράγει, αντιγράφει, πωλεί, μεταπωλεί ή/και εκμεταλλεύεται εμπορικά με οποιονδήποτε τρόπο σύνολο ή μέρος του περιεχομένου του foodbites.eu.

Τα ενυπόγραφα άρθρα αντανακλούν τη γνώμη του συγγραφέα και όχι απαραίτητα και τη γνώμη της FoodBites.

 

Σύνδεση με Άλλους Δικτυακούς Τόπους

Αυτός ο τόπος περιέχει συνδέσμους προς άλλους Δικτυακούς Τόπους που λειτουργούν από τρίτα μέρη. Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται μόνο για τη διευκόλυνση και την ενημέρωση των χρηστών. Αυτοί οι Δικτυακοί Τόποι ενδέχεται να έχουν τους δικούς τους Όρους, τους οποίους σας συνιστούμε να αναγνώσετε εάν τους επισκεφθείτε. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για το περιεχόμενο αυτών των Δικτυακών Τόπων, για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που τυχόν προσφέρονται μέσων των Τόπων αυτών ή για οποιαδήποτε άλλη χρήση των Τόπων αυτών.

© 2023 foodbites